Sjoukje van Krimpen-Statema voor haar nieuwe winkel
Sjoukje van Krimpen-Statema voor haar nieuwe winkel / Foto: Eureka

Nieuw kantoor Van Krimpen-Statema uitvaartzorg

WOUDENBERG Al ruim 15 jaar is Van Krimpen-Statema uitvaartzorg een vertrouwd gezicht in Woudenberg en omstreken. Op 1 november 2004 verscheen de eerste advertentie van Van Krimpen-Statema uitvaartzorg. Sindsdien is het telefoonnummer 033 – 28 58 234 24 uur per dag, zeven dagen in de week, bereikbaar voor families van wie een dierbare overlijdt. Sjoukje van Krimpen-Statema vertelt: “Het is en blijft voor ons elke keer een voorrecht met families mee te mogen lopen in de dagen van afscheid nemen”.

Nieuw kantoor aan de Voorstraat

Sinds deze zomer heeft Van Krimpen-Statema uitvaartzorg weer een kantoor en winkel in het centrum van Woudenberg. Het pand van voormalig juwelier Blokhuis aan de Voorstraat 20A is compleet verbouwd. De dames zijn heel trots op het resultaat en willen dat graag laten zien. In verband met de coronamaatregelen is er geen officiële opening maar bent u van harte welkom eens een kijkje te komen nemen. Loop gerust eens binnen, op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 tot 14.00 uur. En heeft u het al opgemerkt? De vertrouwde klok aan de pui is gemaakt en loopt weer op tijd.

Bankje op de begraafplaats

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan heeft Van Krimpen-Statema uitvaartzorg een bankje geschonken aan de begraafplaats Woudenberg. Een bankje om stil te zitten en terug te denken, een bankje om herinneringen te delen aan een dierbare die gemist wordt.

Groei en ontwikkelingen

In de afgelopen 15 jaar is er veel veranderd. Sjoukje van Krimpen-Statema begon haar onderneming als een eenvrouwszaak vanuit huis. Inmiddels staat er een ervaren team, een fijne groep betrokken mensen. Met elkaar kunnen zij de gewenste aandacht aan de nabestaanden geven, zowel in Woudenberg en omgeving als ook op de Utrechtse Heuvelrug. Want sinds 2018 is Sjoukje van Krimpen-Statema eigenaar van het uitvaartcentrum op de begraafplaats in Leersum. Daar is een rustige, sfeervolle plek gecreëerd om op een waardige manier afscheid te nemen van een dierbare. Het uitvaartcentrum beschikt over een mooie aula en intieme 24-uurs kamers. En dit jaar komt daar ook het uitvaartcentrum op de begraafplaats in Maarn bij. Ook hier kunnen families met alle rust afscheid nemen.

Sjoukje van Krimpen-Statema: “De afgelopen 15 jaar zijn voorbij gevlogen. Wij zijn door de jaren heen altijd blijven werken vanuit de visie dat uitvaarten een belangrijk onderdeel vormen van het rouwproces. Ook nu in deze onzekere tijden, als gevolg van corona, staat ons team staat dag en nacht klaar om samen met nabestaanden vorm te geven aan een persoonlijk afscheid. We proberen met gepaste afstand toch dichtbij te zijn. Wij zien het als onze taak de families die wij begeleiden en hun naasten te wijzen op de (on)mogelijkheden. Samen vormgeven aan een passend afscheid.”