Aan de Ekris waren door de storm op 16 augustus 2 bomen omgewaaid incl. het pad.
Aan de Ekris waren door de storm op 16 augustus 2 bomen omgewaaid incl. het pad. Eureka

Kort nieuws

WOUDENBERG Een minderjarige jongen (17) uit Woudenberg zit nog altijd in de cel op verdenking van het neerhalen van een wielrenster. Het 41-jarige slachtoffer uit Veenendaal raakte na een dramatische val hierbij ernstig gewond.


WOUDENBERG Brandweer Woudenberg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het korps willen komen versterken ,,We hebben al wat mensen op de wachtlijst staan", vertelt postcommandant René Mulder. ,,Maar wij zijn vooral nog op zoek naar mensen die in Woudenberg werken en daardoor overdag snel inzetbaar zijn.


WOUDENBERG Drimble registreert sinds april 2020 het aantal misdrijven in Nederland. Hierbij kan worden geselecteerd op verschillende misdrijven en dit tot op buurtniveau. Over de maand juli 2020 zijn er 31 misdrijven geregistreerd in de gemeente Woudenberg. Een maand eerder in juni 2020 waren dit er 44. Dit is derhalve in juli 2020 een daling van 42 procent ten opzichte van een maand eerder. In de maand juli 2019 werden nog 31 misdrijven geregistreerd. Dit is dus evenveel als een jaar later.


WOUDENBERG Volgens het RIVM waren er in de periode van 19 t/m 25 augustus geen coronabesmettingen, ziekenhuisopnames en doden als gevolg van het coronavirus in Woudenberg. Het RIVM publiceert elke week het aantal coronabesmettingen van de afgelopen twee weken.