De medewerkers van Garage de Jonge-van Dijk
De medewerkers van Garage de Jonge-van Dijk

Garage de Jonge-van Dijk zoekt de auto die bij je past

WOUDENBERG - Ergens in 1973 heeft Anjo de Jonge-Van Dijk meerdere malen in de hoek van de garage in de box gelegen, als klein meisje was zij al in de garage van toen haar vader te vinden. Waarschijnlijk niet wetende dat in de toekomst de naam op de gevel voor haar zou staan, maar het is zo! Een vrouw als eigenaar en als je binnen loopt staat zij daar ook om je welkom te heten en te voorzien van een heerlijke warme drank. Maar dat is niet alléén wat ze doet, ze zorgt echt samen met haar team dat iedereen die in de garage komt goed geholpen worden, voor kleine dingen zoals een kapot lampje of het controleren van de bandenspanning. Uiteraard kunnen klanten ook terecht voor een grote beurt voor hun auto's. Het bedrijf is gevestigd aan de Stationsweg West 31.

Het fijne welkom gevoel dat eigenaresse Anjo de Jonge–van Dijk je geeft zodra je binnenkomt is ook past ook bij alle auto’s die bij hun in de garage welkom zijn. Het maakt niet uit wat voor auto je rijdt, een oude, een nieuwe, een kleine of een grote alles en iedereen is welkom bij Garage de Jonge–van Dijk. In de vroegere jaren was er bij de garage ook een tankstation echter was het op een moment nodig om een keuze te maken en werd er gekozen voor de voortzetting van de garage, die echt nog verder heeft mogen groeien als de dorps-garage die na haar vader overgenomen werd door één van zijn monteurs, op dat moment was Anjo nog te jong en was dit de juiste keuze.

In 2015 was het moment daar en nam Anjo het stokje weer over en de naamkeuze was een gemakkelijke keuze en werd Garage de Jonge–van Dijk. Samen met de Woudenbergse Drukkerij werd er al snel gezorgd dat er aan de buitenkant goed zichtbaar was dat de garage bleef bestaan en weer werd voortgezet voor een van Dijk. De naam heeft een dubbele betekenis naast dat zij natuurlijk de jongere van Dijk is, is het ook de achternaam van haar man en zo zijn de beide mannen die haar steunen vertegenwoordigd in de naam. Tegenwoordig zorgt Anjo met haar team, dat voelt als een familie bedrijf omdat monteur Sander samen met zijn zoon en de monteur John die vanaf begin van dit jaar erbij is en samen met de ondersteuning van Eline dat alle auto’s weer veilig en betrouwbaar de weg op kunnen.

Garage de Jonge–van Dijk staat op een bijzondere locatie, zo goed als midden in het dorp en al kent de locatie beperkingen heeft het voor de klanten ook veel voordelen, door de grootte blijft het persoonlijk, toegankelijk en kan als de auto in de garage moet blijven naar huis worden gewandeld of gefietst op een leenfiets. Daarnaast zet Garage de Jonge–van Dijk zich graag in voor een persoonlijke zoektocht waarbij er een auto wordt gezocht die volledig voldoet aan de wensen van de klant en het gemak waarbij er zelf niet het hele land door hoeft worden gereisd om een goede, betrouwbare auto te vinden die aan de persoonlijke wensen voldoet. Bij dit bedrijf met Woudenbergse wortels kun je terecht voor alle soorten en maten auto’s. Of hij nou al in bezit is of door Garage de Jonge–van Dijk gevonden moet worden.