Afbeelding
Foto: Barom

Geslaagde thema-avond bij de Barom

WOUDENBERG Binnen drie maanden is Proathuus Barom al haast een begrip geworden in ons dorp. De lunchroom in één van de opvallende panden met golvend dak op het Poortplein lijkt niet meer weg te denken uit het beeld van Woudenberg. Eigenaar Marco Rommers kijkt tevreden terug op de hectische start van zijn zaak.

De coronacrisis lijkt roet te gooien in de plannen van Marco. Net voordat hij zijn zaak wil openen breekt de epidemie uit. Het blijkt uitstel en geen afstel. Net voor de zomer kan hij de deuren dan toch openen. De terrassen van de Barom zitten regelmatig vol. Dagjesmensen, recreatieve fietsers, wielrenners, wandelaars, maar ook Woudenbergers weten de lunchroom te vinden voor een hapje en een drankje. Inmiddels is de zaak zeven dagen per week geopend. En met ingang van deze maand is er elke eerste vrijdag van de maand een thema-avond.

Afgelopen vrijdag was het thema BBQ. Speciaal voor deze gelegenheid weet de band Phase Sleeps de gasten muzikaal te vermaken. De opkomst is boven verwachting. De sfeer is goed; de gasten genieten van de muziek en van de BBQ. Rommers kijkt dan ook terug op een bijzonder geslaagde avond, maar kijkt alweer vooruit naar de volgende thema-avond. De eerste vrijdag van oktober staat in het teken van mosselen en in november gaat het over Wine & Spice. De andere vrijdagen van de maand serveert de Barom heerlijke platesercvice gerechten. Maar ook de andere dagen van de week kan er natuurlijk een bezoek worden gebracht aan het Proathuus. Openingstijden: zaterdag tot en met donderdag van 10:00-18:00 uur en vrijdag van 10:00-21:00 uur.