Reacties lezers op eerste krant

WOUDENBERG Het was overweldigend de reacties die de redactie heeft mogen ontvangen op de eerste uitgave van LetOp Woudenberg. Veel reacties zijn een steun in de rug vooral verder te gaan en er een mooie krant van te maken. Ook hebben verschillende lezers de weg gevonden naar ons redactie adres: redactie@letopwoudenberg.nl en bijdragen, tip en/of suggesties aangegeven. Bedankt hiervoor en blijf dit vooral doen, want LetOp Woudenberg is door en voor Woudenbergers.

Enkele reacties die de redactie mocht ontvangen:

"Complimenten voor je nieuwe krant! Fijn dat wij de krant ook krijgen en op dezelfde dag. Je begrijpt wel dat we blij zijn met jullie krant. Succes!!! Eentje uit het buitengebied".

"Na deze eens op mijn gemak te hebben doorgebladerd, kan ik niks anders zeggen dat het een alleraardigst krantje is. Leuke stukken voorzien van goede foto's. Keurig nietje in de rug, een kleine opmerking als grafisch-vormgever, de kleur geel van "OP" en Woudenberg aan het begin van de geschreven stukken kan wel iets beter".

"Met vreugde hebben we de krant "LetOp Woudenberg" ontvangen.Het positieve is dat het alleen over Woudenberg gaat en niet over de omringende gemeenten. Komt in het artikel "politiek" ook de zaken die in de gemeenteraad en B&W spelen aan de orde? Tevens zou een pagina over "Oud Woudenberg" ook leuk zijn. Prima krant, top".

"Vandaag voor het eerst een exemplaar ontvangen van LetOp Woudenberg. Wat een leuke krant speciaal voor Woudenberg. Geweldig leuk. Met deze sticker (NEE - JA) op de deur krijg ik deze dan wel? Zo leuk en ondanks de vele sponsoren toch objectief geschreven. Geweldig dat de ondernemers zich hier ook hard voor maken Top".

"Van harte gefeliciteerd met de eerste uitgave. We verwachten er veel van, vooral omdat dit echt om Woudenberg gaat. We wensen u veel succes".

"Fantastisch om weer een lokale krant te krijgen. De eerste was erg goed. Hoop dat er nog vele volgen"!

"Van harte gefeliciteerd met deze kwaliteitskrant! Heb de eerste editie met plezier gelezen. Fijne, rustige lay-out en leuke artikelen. Een aanwinst voor Woudenberg. Veel succes"!

"Zojuist heb ik het eerste exemplaar van de LetOp Woudenberg zitten lezen. Dat is waar Woudenbergers al zo lang om vragen. Een lokale krant moet voor en over Woudenbergers zijn. Deze krant is nog gratis ook".

"Wat een ontzettend gave nieuwe krant viel er woensdag op de deurmat. Met plezier gelezen. Ook al ben ik geen echte Wombarger, het is duidelijk voor en door Woudenbergers. Er gaan allerlei gedachtes door mijn hoofd voor eventuele tips".