Afbeelding

Schoolkorfbaltoernooi 2023

Sport

Korfbal Vorige week woensdag vond op sportpark de Grift het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats. Georganiseerd door de korfbalvereniging Woudenberg.

Onder heerlijke weersomstandigheden startte om 15.00 uur het programma voor de schoolkinderen uit de groepen 1 en 2. Zij deden allerlei leuke ren en gooi-spelletjes met en zonder bal. Korfschieten, pillonnen omgooien, tikkertje met de bal en nog veel meer. Ook het springkussen van de SNO stond op het programma. De SNO hielp ook met de organisatie.Tussendoor konden de kinderen even bijkomen met een beker limonade want dat was wel nodig na al dat geren en gespring.  

Om 17.45 uur was het de beurt aan de kinderen uit de groepen 3 t/m 8. Een record aantal van 160 kinderen speelden een heus toernooi met echte wedstrijden. En dat ging er fel aan toe. Iedereen deed erg z’n best om te scoren want er waren mooie kampioensbekers te winnen. De Olijfboom werd winnaar bij de groepen 3, 4 en 5. In de poule van groep 6 was het de Merseberch school uit Maarsbergen die met de hoofdprijs aan de haal ging. De bekers voor de groepen 7 en 8 gingen mee met de Wartburgschool. Maar er was voor iedereen sowieso een ijsje en een medaille.

Als je korfbal leuk vindt ben je van harte welkom op de 3 gratis trainingen op zaterdagochtend van 10.00 - 11.00 uur op 3, 10 en 17 juni. Meer informatie is te vinden op de website of via schoolkorfbal@kvwoudenberg.nl

Afbeelding
Afbeelding