De biljartwinnaars van dit seizoen
De biljartwinnaars van dit seizoen

Feestelijke seizoensafsluiting De Vrije Inloop

Sport

WOUDENBERG Op donderdagmiddag 11 mei heeft biljart- en klaverjasvereniging De Vrije Inloop in De Schans haar seizoen op een feestelijke wijze afgesloten. Elke eerste donderdagmiddag van de maand vindt er een klaverjaswedstrijd plaats voor leden en belangstellenden. 

In een gezellige sfeer wordt dan om de diverse prijzen gestreden. De biljartafdeling hoopt eind dit jaar haar 40-jarige jubileum te vieren. In de afgelopen maanden hebben deelnemende leden in een onderlinge competitie gestreden om deel te kunnen nemen aan de finalepoule. In de A-poule wisten Jaap van Ekris, Arie Stierman en Cees van Vugt zich daarvoor te plaatsen. In de B-poule waren dat de 90-jarige Arie Velema, Jan van Gent en Hans Wildschut.

In de finale hebben deze spelers in 5 wedstrijden tegen elkaar gestreden om het kampioenschap van de vereniging. Na tal van spannende wedstrijden werd Jaap van Ekris kampioen met Arie Velema op een verdienstelijk tweede plaats als oudste lid van onze vereniging. Nummer 3 Cees van Vugt kon helaas wegens ziekte niet aanwezig zijn om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Tijdens het afsluitende etentje werden 2 leden van de vereniging in het zonnetje gezet voor hun jarenlange verdiensten als lid van de vereniging. Aan beide leden werden een oorkonde als erelid overhandigd. Jan Radstaake werd hartelijk bedankt voor de talloze functies, die hij binnen de vereniging lange tijd heeft verricht. Otto Honders werd bedankt voor het feit, dat hij jarenlang de wedstrijden van de onderlinge competitie, het kersttoernooi en de finales voortreffelijk heeft georganiseerd. Naast de oorkonde werden ook hun vrouwen verrast met een bos bloemen. Met een gezellig etentje, prima verzorgd door Arkan van De Souschef, werd de gezellige middag afgesloten.

Otto Honders en Jan Radstaake werden in het zonnetje gezet