Bovenste rij: Stefan Willigenburg (trainer/coach), Ruben Uijl, Bas Dorresteijn, Bertrik Eland, Mart Jan Eland, Bertil van de Vliert (trainer/coach)
Onderste rij: Daan Boel, Sam Blaauwendraad, Sander van Dijk, Mark van Dijk, Justin de Bruin, Gertijn Blok en Mark Stam.
Bovenste rij: Stefan Willigenburg (trainer/coach), Ruben Uijl, Bas Dorresteijn, Bertrik Eland, Mart Jan Eland, Bertil van de Vliert (trainer/coach) Onderste rij: Daan Boel, Sam Blaauwendraad, Sander van Dijk, Mark van Dijk, Justin de Bruin, Gertijn Blok en Mark Stam. / foto: Bertil van de Vliert

Volleybal jongens A1 pakken de winst

Sport

VOLLEYBAL Het jongensteam van de volleybal A1 spelen dit seizoen de tweede helft in de topklasse.

Zaterdag 14 januari speelden de jongens hun eerste wedstrijd in deze klasse in sporthal De Camp tegen Dros-Alterno JA1 uit Apeldoorn. 

De eerste set begon met een spannende eindstrijd waarbij de Woudenbergse jongens toch de winst wisten te pakken. In de tweede set gingen de teams in de eindstrijd gelijk op, maar ook toen wonnen de Woudenbergers met 28-26. De derde set eindigde met een stand van 25-15 voor Woudenberg. 

De jongens van Dros-Alterno bleven strijden maar ook de laatste set moesten zij uit handen geven, de Woudenbergers wonnen deze set met 27 -25.

Afgelopen zaterdag 21 januari speelden de jongens hun tweede wedstrijd in De Camp, nu tegen Volleybalvereniging Zeewolde JA1.In de eerste set starten de Woudenbergse jongens niet heel lekker, maar aan het einde wisten ze toch het verschil van 6 punten weer in te lopen. 

Helaas ging Zeewolde er in de eindstrijd vandoor met de winst bij een stand van 26-24. In de tweede set liep het voor de Woudenbergers wat beter en wisten ze de voorsprong vast te houden, en wonnen deze set met 25-19. Hierdoor kwam de spirit weer in de wedstrijd en wisten de Woudenbergers deze set ook met winst af te ronden door met 25-13 te winnen. 

Ook de laatste set werd door Woudenberg afgesloten met een stand van 25-16, wat betekent dat ze met 4 punten een mooie score hebben neergezet, waardoor ze hun tweede plaats in de poule konden behouden. 

Volgende week gaan de Woudenbergers naar Enschede waar ze tegen de koploper van deze poule gaan strijden.