Afbeelding
foto: Niels Wolterink

REÜNIE volleybal

Sport

REÜNIE zaterdag 15 oktober in De Camp: 50 jaar 
volleybal in 
Woudenberg

VOLLEYBAL De volleybalvereniging Woudenberg bestaat in 2022 (meer dan) 50 jaar. Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. Een mooie reden dus om een gezellige reünie te organiseren. 

Als organisatie nodigen we met veel plezier alle leden, oud-leden, trainingsstaf, vrijwilligers maar natuurlijk ook onze trouwe supporters graag uit voor deze Volleybal Woudenberg reünie op zaterdag 15 oktober 2022 vanaf 15.30 uur in Sportcafé, Zalen- en Sportcentrum de Camp, De Bosrand 15-17 in Woudenberg.

Deze reünie wil je niet missen. Wil je erbij zijn? Laat dat dan even via whatsapp of een e-mailtje weten aan de organisatie: Bertus Wolswinkel: 06-21578702/b.wolswinkel@kpnplanet.nl of Jolanda van Baaren: 06-48550222/info@decamp.nl

Met sportieve groet namens de organisatie, en graag tot 15 oktober.

Bertus Wolswinkel en Jolanda van Baaren


Duurzaamheidsdebat 10 oktober

WOUDENBERG Ook dit jaar vindt er weer een duurzaamheidsdebat plaats in Het Cultuurhuis, als onderdeel van de WAUW!denberg week. 

Maandagavond 10 oktober om 19.30 uur wordt er gedebatteerd met wethouder Van de Graaf, ondernemers en aanwezigen over duurzaamheid. Inloop vanaf 19.00 uur.

Er wordt gedebatteerd over de vragen: wat gaan de lokale politici in Woudenberg vanaf nu anders doen om de burger beter door de energietransitie te loodsen? Zijn Woudenbergse ondernemers wel, zichtbaar, bezig met duurzaamheid? En kan Woudenberg wel energieneutraal worden zonder grootschalige zonnevelden en windturbines? Doe mee of luister. Voor een kopje koffie, pauze en borrel achteraf wordt gezorgd. 

Ook zijn er infostands van KaltroGlas, AZ-isolatietechniek en Groendak zodat u kunt horen wat de mogelijkheden zijn. 

Het duurzaamheidsdebat wordt georganiseerd door Stichting Duurzaam Woudenberg in samenwerking met Het Cultuurhuis en de gemeente Woudenberg.