Afbeelding
Ralf van Marlen

Ralf van Marlen bokst zijn eerste wedstrijd

Sport

WOUDENBERG Eindelijk is het dan zover. Nadat vanwege de corona beperkingen een eerder gevecht is uitgesteld komt Woudenberger Ralf van Marle aankomende zaterdag 9 april in de boksring voor zijn eerste echte bokswedstrijd bij ‘Boks Academie Amersfoort’.

Samen met zijn coach Arnold Keller, boksleraar bij ‘Boks Academie Amersfoort’, heeft Ralf zich goed kunnen voorbereiden op deze wedstrijd. De wedstrijd is onderdeel van het “Boxing Event”, dat plaats vindt op 9 april vanaf 13.00 uur bij genoemde Boksschool op de Nijverheidsweg-Noord 94b. Het “Boxing event” is bedoeld voor de recreatieve sporter. In samenwerking met 4 boksscholen uit de provincie Utrecht wordt een evenement neer gezet. Leden van deze clubs gaan de onderlinge strijd aan met elkaar om hun vaardigheden te tonen. Publiek is van harte welkom. Ralf is een getalenteerde en gemotiveerde jonge bokser die dolgraag wil doorgaan als wedstrijdbokser. Dus dit is een mooi debuut. Na lang wachten is het dan eindelijk zover, en mag Ralf zich meten met een gelijkwaardige tegenstander.


Korfbal kampioenen

KORFBAL Zaterdag hebben drie jeugdteams hun kampioenschap gevierd. De F2, C2 en B1 waren de beste teams in hun poule. Dit is gevierd met taart en medailles.

Afgelopen zaterdag reisde de B1 af naar Geldermalsen om de laatste twee punten van het seizoen binnen te slepen. Het Woudenbergs team bleek gedurende het seizoen al een maatje te groot voor de rest van de tweede klasse en ook deze pot werd gewonnen met 12-25. Woudenberg is met twaalf punten ongeslagen kampioen en komt volgend jaar uit in de eerste klasse. 

B1
F2
C2