Afbeelding

Zaalseizoen korfbal van start

Sport

KORFBAL Het zaalseizoen is van start gegaan met oefenwedstrijden voor meerdere jeugdteams.

Op 6 november kwamen de tegenstanders in alle gevallen van korfbalclub Apeldoorn. Van de 8 wedstrijden werden er 6 gewonnen door Woudenberg. Dus dat belooft veel goeds voor de competitie, die start op 27 november. Afgelopen zaterdag en volgende weekend staan in het teken van oefenwedstrijden voor alle teams. Het hele programma is te vinden op de website van KV Woudenberg.

Vallei Accountants Woudenberg DS 1 - Setash DS 1

VOLLEYBAL Op een frisse zaterdagmiddag ondernam Vallei Accountants D1 de verre reis naar Huissen. Na 45 minuten in de auto, een drankje in de kantine en wat apenstreken van de coaches in de touwen om de camera te positioneren, kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set speelden de dames goed. Ondanks dat de sfeer er goed in zat en er aardig wat druk op de tegenstander werd gelegd, werd de set met 25-21 weggegeven. Met verse moed betraden de dames het veld voor de tweede set. Het zat even tegen om een gat in de verdediging van de tegenstander te vinden wat ook leidde tot een dipje in de sfeer. De tegenstanders voerde de druk op en bleken een stuk sterker in de pass. De set werd verloren met 25-18. De derde set probeerden de Woudenbergers met veranderingen in de opstelling het tij te keren. Ondanks dat dit best goed werkte was de tegenstander te sterk, en liet Woudenberg de set liggen met 25-20. De vierde set werden de veranderingen weer teruggedraaid, en stonden de dames een hele tijd voor. De sfeer was weer goed en er werd geknald door de dames. Ondanks een voorsprong van 20-24, werd het door een verhoogde aanvalsdruk van de tegenstander toch nog 24-24. Na een lange strijd is de set geëindigd met 31-29. Zelfs met dit verlies kan het team met trots terugkijken naar deze wedstrijd, want er werd goed gespeeld.