Wie van deze spelers maken deel uit van de beste elf
Wie van deze spelers maken deel uit van de beste elf / Archief v.v. W'berg

60 Jaar v.v. Woudenberg

Sport

WOUDENBERG - Op 17 augustus 2021 is het 60 jaar geleden dat de v.v. Woudenberg werd opgericht. Vanaf de start van het 60e levensjaar zal er elke maand op de 17e worden teruggekeken naar bijzondere mensen en gebeurtenissen die onze club hebben gemaakt tot wat het nu is.

In januari vroegen wij ons af welke spelers het beste elftal van de v.v. Woudenberg zouden kunnen vormen. Wat de uitkomst is van de selectie van spelers, door een vijftal kenners van het Woudenbergse voetbal, en hoe jullie kunnen bepalen welke spelers en stafleden tot de definitieve selectie behoren is in deze 12e bijdrage over 60 jaar v.v. Woudenberg te lezen.

Van longlist naar shortlist

In de afgelopen periode hebben Henk van de Wetering jr., Peter van der Linden, Piet Hazeleger, Martijn Veenendaal en Jonathan Riezebosch een drietal spelers per positie uitgekozen die, volgens hun inzicht en mening, in aanmerking komen om geselecteerd te worden voor een positie in het beste elftal van de v.v. Woudenberg.

De uitkomst van hun opgave geeft weer waar Woudenberg voor staat. Woudenbergers moeten deel uitmaken van het Woudenbergse Elftal.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing op de definitieve shortlist moeten betrokken spelers en begeleiders minimaal 3 keer door de kenners genoemd worden. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot een mooie samenstelling van mensen die in het verleden en heden deel uitmaakten van ons vlaggenschip.

Van shortlist naar de beste elf

Alle Woudenbergse voetballiefhebbers krijgen nu de kans om de definitieve selectie te bepalen. Dit is dus DE mogelijkheid om je eigen Woudenbergse team samen te stellen.

Natuurlijk zal het team worden samengesteld volgens de Woudenbergse School. Naast een betrouwbare keeper zal het elftal worden gevormd door vier verdedigers, drie middenvelders en drie aanvallers.

Daarnaast zal er een keuze moeten worden gemaakt voor een trainer, leider, verzorger en grensrechter die het beste uit het elftal kunnen halen.

Op basis van reacties die we mogen ontvangen zullen we dan het elftal samenstellen. Mochten er meerdere spelers met een gelijk aantal stemmen worden gekozen dan zal de opgave van de kenners de doorslag geven.

Het beste team

Wie komen er, genoemd op alfabetische volgorde, in aanmerking voor een plaats bij de beste elf.

De keepers: Breus Blaauwendraad, Robert Hiensch, Gerrit Morren.

De verdedigers: David Ajayi, Loek Bijkerk, Dirk de Greef, Jan van de Haar, Jan Hendrikse, Jan Hoekman, Jan Kees Jetten, Sander van Keulen, Ronald Kranendonk, Henk van Raaij, Lou Veldink, Rob Willaarts.

Het middenveld: Brian de Beer, Herman de Groot, Cees Hendrikse, Joey Kooij, Mark van Lambalgen, Harry Rijlaarsdam, Harry van Zoeren.

De aanvallers: Kevin Bakker, Tom de Greef, Piet Hendrikse, Casper van Leeuwen, Gabri Sturkenboom, Arjan Vermeij, Erik Willaarts.

De trainers: Rob van de Broek en Arno Wolfswinkel, Jan van Ginkel, Joop Morren, Hans van de Weerd.

De leiders: Piet Hazeleger, Remco Hendrikse, Piet Koudijs

De grensrechters: Ab van Ee, Johan Ter Maten, Dirk Velker.

De verzorgers: Hans van de Berg, Rob Kok, Mary Maissan.

Hoe geef ik MIJN beste elf door

Stel op basis van bovengenoemde namen je team, 1 keeper, 4 verdedigers, 3 middenvelders, 3 aanvallers en van elke begeleider 1 naam, op en stuur deze dan door naar bart.radstaake@gmail.com. Op de site www.vvwoudenberg.nl vind je een invulformulier wat je kunt gebruiken.

Deze formulieren zullen we ook in de kantine klaarleggen. Tot zaterdag 28 augustus 2021 kan een elftal worden samengesteld en het formulier worden ingeleverd.

Maak gebruik van een van beide mogelijkheden zodat we tot een mooi elftal komen dat recht doet aan de 60 jarige geschiedenis van onze vereniging.

Tijdens de receptie op vrijdag 3 september 2021 zullen we het definitieve team bekend maken.

Bart Radstaake

Keeper Gerrit Morren na zijn 200e wedstrijd