Afbeelding

Badminton voor Oud en Jong

Sport

Badminton Is er nog uitdaging in de sport in Corona tijd? Ja, dat is er zeker, en wel voor Oud en Jong: Badminton!

Badminton tijdens Corona

Vooral in deze tijd is het juist belangrijk dat we, op een gepaste manier, toch aan sport doen. Sporten is erg bevorderlijk voor de fysieke en mentale gezondheid.

Badminton is, naast lekker in beweging komen, ook voor de sociale kant dé uitgelezen sport. Tijd om gezellig even bij te kletsen.

We spelen nu alleen nog het enkel spel: 1 tegen 1, en staan meer dan 2 meter uit elkaar. Na de coronatijd komt het dubbel spel er ook gewoon weer bij: 2 tegen 2.

Een sport die je altijd kunt spelen

Bij deze sport worden veel spieren ontdekt waar je nog geen weet van had.

Het mooie van deze sport is dat je altijd kunt spelen. En dat je zelf bepaalt hoeveel potjes je wilt spelen. Voor elke pot krijg je 20 minuten. En dan is er een wissel.

Nu, in de Coronatijd, worden de gebruikte shuttles steeds apart gelegd en ieder volgend potje wordt weer een nieuwe shuttle gebruikt.

Laagdrempelige sport

Badminton is een laagdrempelige sport waar je weinig voor nodig hebt. Het enige wat je nodig hebt zijn sportschoenen en een racket. Als je zelf (nog) geen racket hebt, zijn deze ook aanwezig om te lenen.

Kom je ook badmintonnen

Wie durft de uitdaging aan om kennis te maken met badminton? Wij zullen je ervan overtuigen dat het niet alleen een vakantiesport is. Je bent verzekerd van een leuke sportmiddag of avond, wat je een sportief en gezellig gevoel geeft.

Op maandagmiddag kun je het in de Camp opnemen tegen de senioren, van 15.30 uur tot 17.00 uur. En op maandagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur.

Voor meer informatie:
Ria v Bemmel: 06-12063135

Of kijk op de site: www.bvwoudenberg.nl

Afbeelding
Afbeelding