Diverse activiteiten bij de korfbalvereniging
Diverse activiteiten bij de korfbalvereniging / foto: redactie

Korfbalvereniging Woudenberg in actie

Sport

Korfbal Tot het eind van het jaar staan er op zaterdagen nog tal van activiteiten op het programma bij de korfbalvereniging. Allemaal corona proof uiteraard. Werden er de afgelopen zaterdagen al meerdere onderlinge duels georganiseerd, de komende weken worden vooral besteed aan trainingen, gegeven door pro's binnen de vereniging.

Allereerst zullen er trainingen volgen die gegeven worden door de selectie spelers. In de ochtend zullen de jonge jeugdteams aan bod komen. Wat best spannend kan zijn als jouw idool ineens de training verzorgt. Na 11 uur is het de tijd voor de oudere jeugdteams om het beste van zichzelf te laten zien tegen het einde van de training, wanneer ze de gekregen aanwijzingen goed onthouden hebben. De week erop komen de selectie trainers aan de beurt om de teams wat bij te leren. En als je de ambitie hebt om ooit in het eerste te gaan spelen, is dit de zaterdag om vooral goed op te letten. Jong geleerd is ouder makkelijker gedaan tenslotte!

5 december valt dit jaar op een zaterdag. En gelukkig is het mogelijk om de sint toch langs te laten komen. En het is ondertussen bijna traditie dat er door de Korfbalvereniging Woudenberg in de kerstvakantie apenkooien wordt georganiseerd. Dit jaar zal dit met enige aanpassingen gaan plaatsvinden. Het is dus belangrijk om de informatie op de site in de gaten te houden:
www.kvwoudenberg.nl

Afbeelding