Afbeelding

SGP Woudenberg lanceert verkiezingsprogramma ‘Samen Leven’

Politiek

WOUDENBERG Samen Leven is de titel van het nieuwe verkiezingsprogramma van de SGP in Woudenberg. Wij willen ook de komende tijd de gemeenschap van Woudenberg dienen, zodat alle inwoners veilig en in harmonie kunnen leven. De SGP doet dat door met een open houding midden in Woudenberg te staan. ‘Wij geloven dat de waarden en normen vanuit de Bijbel goed zijn voor iedere Woudenberger. Wij staan voor politiek bij een open Bijbel’, aldus Frans van de Lagemaat, voorzitter van de plaatselijke SGP.

De SGP gelooft in een betere en zelfstandige toekomst voor Woudenberg. Voor de toekomst is een plan noodzakelijk om de vitaliteit van Woudenberg op tal van terreinen te verbeteren. ‘Veel zaken zijn goed in Woudenberg, deze moeten we behouden. Zo zien wij de gemeenschapszin van Woudenbergers als een sterk fundament. Daar waar het echter beter kan, moeten we het ook beter gaan doen’, aldus lijsttrekker Henk-Jan Molenaar. Door middel van dit verkiezingsprogramma presenteert de SGP een totaalvisie voor een toekomstbestendig Woudenberg. Die visie wordt in het verkiezingsprogramma omgezet in concrete punten die de SGP wil aanpakken. 

Hierbij is de politiek samen met alle burgers aan zet. ‘Het is belangrijk dat we er als Woudenbergers voor elkaar zijn. We moeten het samen dóen! Als SGP Woudenberg willen we deze beweging aanjagen en stimuleren, daar gaan we de komende jaren mee aan de slag’, zegt Gerben Heldoorn, nummer 3 op de kandidatenlijst en lid van het campagneteam. De slogan ‘Samen Leven’ wordt gepresenteerd met het campagnelogo. In het logo komen een hart en een haan bij elkaar. ‘Het hart staat voor samen en de haan is natuurlijk hét symbool van Woudenberg. De pijl in het logo laat zien dat we vooruit willen. Zo willen we Samen Leven in ons mooie dorp met alle Woudenbergers’, zegt Vincent Holleman, campagneleider en nummer 5 op de kandidatenlijst. 

De komende weken zal er iedere vrijdag op het YouTube-kanaal een video verschijnen, waarin de kandidaat-raadsleden in gesprek gaan met Woudenbergers. Thema’s als wonen, jong zijn in Woudenberg, ondernemen, agrariërs en duurzaamheid komen aan de orde.