Afbeelding

Netwerk meet-up Politieke Vrouwen in de buurt

Politiek

Wanneer: 22 januari van 14:00 tot 15:30 uur.
Waar: online via zoom (link volgt na aanmelding).

 Wil je meer weten over de lokale politiek? Kennis maken met vrouwelijke politici uit jouw buurt? En wil je je politieke netwerk uitbreiden? Kom dan naar de meet-up ‘Politieke Vrouwen in de buurt’ op zaterdagmiddag 22 januari! 

In dit online programma delen vrouwelijke politici hun ervaring met het werk in gemeente of provincie, en ook gemeente Woudenberg doet mee! Na het algemene programma van een half uur gaan we graag aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek, in onze eigen Woudenbergse digitale omgeving. Kom en maak kennis, wij zijn benieuwd wat jou bezighoudt! Details: zaterdagmiddag 22 januari, 14.00 - 15.30 uur, online (via Zoom). Meld je nu aan via: https://forms.gle/BXH5hPesNXmcU1Sb6 Deze meet-up is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en stichting Stem op een Vrouw. 

VVD Woudenberg juicht dit initiatief toe en vindt het belangrijk dat er een goede vertegenwoordiging van vrouwen is in de politiek. Daarom haken we graag aan bij dit landelijke event en hebben we het lokaal voorbereid. Iedereen is welkom, wel- of geen VVD stemmer dat maakt niet uit! Meer informatie over dit event vanuit Woudenberg? Neem dan contact op met Martine Tekelenburg, VVD Woudenberg, martine@tekelenburgcommunicatie.nl 06-55324326. 

Afbeelding