Afbeelding
Marieke van Velthuizen

Vier de lente tijdens de Velthuizen Lenteweek

Ondernemend

WOUDENBERG Deze meivakantie viert Velthuizen Keukens de lente. Van dinsdag 30 april tot en met zaterdag 4 mei organiseert het keukenbedrijf de Velthuizen Lenteweek, met verschillende activiteiten voor jong en oud. Met onder andere verschillende workshops, een BBQ, picknick en oudhollandse spelletjes is er voor iedereen wat te doen!

Iedere dag kunnen bezoekers aan de Velthuizen Lenteweek deelnemen aan een kookdemo, waar asperges worden bereid in de stoomoven. Van dinsdag tot en met donderdag kunnen geïnteresseerden gratis kleuradvies voor hun woning ontvangen. Ondertussen kunnen de kinderen aan de slag met oudhollandse spelletjes, om vervolgens lekker uit te rusten tijdens een picknick. Verder staat de BBQ aan voor de lekkerste lentehapjes, en kunnen bezoekers aan het rad van fortuin draaien voor een mooie korting op hun nieuwe keuken.

De Velthuizen Lenteweek vindt plaats van dinsdag 30 april tot en met zaterdag 4 mei in en rondom de showroom van Velthuizen Keukens, Stationsweg Oost 277 in Woudenberg. Voor meer informatie en inschrijven voor de workshops: https://www.velthuizenkeukens.nl/velthuizenlenteweek/.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding