Laura
Laura Voeding en Dieten

Adviescentrum voor Voeding en Diëten

Ondernemend

WOUDENBERG Na jaren in verpleeg- en verzorgingshuizen te hebben gewerkt ben ik, Wilma Meijer, in 2009 mijn praktijk gestart in Woudenberg. Met veel plezier heb ik mijn vak uitgeoefend.

In de loop van de jaren heb ik veel mensen binnen en buiten Woudenberg bij mij in de praktijk gehad met een hulpvraag op het gebied van voeding. Ik heb het een voorrecht gevonden om een kortere of langere tijd met mensen samen te kijken naar mogelijkheden om met voeding het verschil te maken bij de diverse aandoeningen die langskwamen.

Eind van het jaar stop ik definitief met mijn praktijk. Mijn collega Laura Bulten neemt de cliënten over.

Ik dank iedereen hartelijk voor de plezierige samenwerking, zowel cliënten als zorgverleners. Mijn collega Laura wens ik veel succes met haar praktijk en het verder op de kaart zetten van de diëtetiek in Woudenberg.

Ik ben Laura Bulten, sinds 2016 werkzaam als diëtist en kinderdiëtist binnen mijn praktijk in Ede.

Sinds 2018 is daar Woudenberg bijgekomen met een vestiging in Huisartsenpraktijk de Zandbloem.
Vanaf begin 2023 is daar ook de locatie in de Schans aan toegevoegd, zodat er voldoende ruimte op het spreekuur is voor het overnemen van de cliënten van Wilma.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in Woudenberg gewerkt en hoop dat de komende jaren te mogen voortzetten.

Je kunt bij mij terecht met voedingsvragen rondom aankomen en afvallen. Maar vooral ook met een medische achtergrond zoals diabetes, prikkelbaar darm syndroom, hoge bloeddruk etc.

Wie weet tot ziens op het spreekuur.

Wilma