Afbeelding
foto: Blokhuis

Blokhuis Uitvaartzorg gaat samenwerking aan met Rijksen Uitvaartzorg

Ondernemend

WOUDENBERG Liefdevolle aandacht voor de overledene. Oprecht dicht bij de nabestaanden. “Wij zijn er voor u, op de moeilijkste momenten”, aldus Harry Blokhuis van Blokhuis Uitvaartzorg. 

Om dat waar te kunnen blijven maken, is meer menskracht nodig. Harry: “In ons werk kan er dagenlang niets gebeuren. En dan opeens kunnen er meerdere families zijn die bij een overlijden rekenen op onze persoonlijke aandacht. 

Om niemand teleur te hoeven stellen, is samenwerking zoeken met een gelijkgestemde voor ons de beste oplossing. Die hebben we nu gevonden! We werken vanaf nu samen met Johan en Roy Rijksen van Rijksen Uitvaartzorg Vallei en Rijn. We zijn heel blij dat wij op deze manier onze dienstverlening op een goede manier 

kunnen voortzetten.”

Dezelfde energie

Harry: “Vanaf het eerste moment dat ik met Johan en Roy in gesprek was, voelden we dezelfde energie. Als personen hebben we een goede match. Onze gezamenlijke manier van werken, is om zo dicht mogelijk bij de families te staan, open te communiceren, te ontzorgen en hen zo te begeleiden dat er voor hen tijd en ruimte is voor hun verdriet. 

Door te gaan samenwerken, kunnen we de persoonlijke aandacht blijven bieden aan nabestaanden, óók als het heel druk is.”

‘We blijven wie we zijn’

In de praktijk betekent de samenwerking dat Blokhuis Uitvaartzorg nog steeds het meest te 

vinden zal zijn in Woudenberg, Maarn, Maarsbergen en ook Scherpenzeel. Rijksen Uitvaartzorg Vallei en Rijn is vooral werkzaam in Veenendaal, Ede, Rhenen, Achterberg, Renswoude en Scherpenzeel. 

Johan en Roy Rijksen hebben in Veenendaal en omstreken een goede naam opgebouwd. Meevoelen met de nabestaanden. Zoveel mogelijk wensen mogelijk maken. Wat dat betreft kan er heel veel bij Rijksen Uitvaartzorg. Die betrokkenheid willen vader Johan en zoon Roy graag blijven tonen. 

Roy: “We blijven wie we zijn. Oprecht dichtbij. Mensen hoeven niet bang te zijn voor onpersoonlijke afstandelijkheid. Juist omdat we daarvan een grondige afkeer hebben, werken we nu samen. We kijken ernaar uit om onze 

dienstverlening samen voort te zetten vanuit onze betrokkenheid.”

www.blokhuisuitvaartzorg.nl  / www.rijksenuitvaartzorg.nl
info@blokhuisuitvaartzorg.nl / info@rijksenuitvaartzorg.nl