Afbeelding
foto: Agnes Blok

Opening de Fruithut, Bakkershoeve en slagerij Slootweg door wethouder

Ondernemend

Woudenberg Vrijdagmiddag 24 november werden de drie nieuwe winkels aan de rand van de wijk Hoevelaar officieel geopend door wethouder Henk Jan Molenaar. Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat er aan de Stationsweg Oost een mooi winkelcomplex gebouwd is. Er zijn drie winkels gerealiseerd met daarboven een aantal appartementen.

Opening van de winkels
Vrijdagmiddag 24 november was het moment van de officiële opening. De rode loper was uitgerold en de zaak feestelijk aangekleed. De Bakkershoeve trakteerde de aanwezigen op een heerlijk slagroomsoesje. Hans van der Wind, eigenaar van de Fruithut, sprak het openingswoord en stelde de twee andere jonge ondernemers voor aan de aanwezigen. Brenda van den Herik is eigenaresse van de Bakkershoeve, die een paar weken geleden de deuren opende. Slager Slootweg is op deze vrijdag geopend, en is een jonge enthousiaste ondernemer uit Woudenberg.

Wethouder Molenaar was aanwezig namens de gemeente Woudenberg om de drie zaken te openen. Hij complimenteerde Hans van der Wind om zijn ondernemerschap en goede samenwerking met de gemeente. En gaf aan dat dit ondernemerschap ook in het centrum van Woudenberg gewenst zou zijn.

Lintje doorknippen
De gemeente Woudenberg heeft een gouden schaar waarmee op officiële momenten lintjes geknipt kunnen worden. Deze schaar werd tijdens dit moment ingezet, maar voor het eerst ter hand genomen door wethouder Molenaar, die nu anderhalf jaar wethouder is. Na het doorknippen van het lint klonk er applaus en was de opening een feit. Toen het officiële moment was afgesloten gingen de ondernemers weer naar de winkels waar het al gezellig druk was. Het is mooi dat er aan de rand van een nieuwe wijk winkels zijn waar je terecht kunt voor alle dagelijkse verse boodschappen.