Cora in haar Loungerie
Cora in haar Loungerie

De Loungerie al 10 jaar in Woudenbergen dat wordt gevierd!

Ondernemend


Woudenberg De komende 2 weken is het feest als u de Loungerie binnenloopt. Al 10 jaar is de zaak actief in Woudenberg, waarvan de laatste 8 jaar aan de Dorpsstraat. 

En omdat Cora, Birgit en Andrea dit feest met u als klant willen vieren, liggen er meer dan 150 cadeaus klaar om uit te delen.

Door de bomen de juiste bh niet vinden
Vaste klanten weten het al langer: de Loungerie is DE zaak voor Woudenberg en omgeving als het gaat om lingerie! Het dragen van een bh hoeft zeker geen noodzakelijk kwaad te zijn.

Belangrijk is wel hierbij het juiste advies te krijgen. Niet alleen is elke vrouw anders, er zijn ook 70 verschillende maten. Tel daar bij op dat een vrouw 7 keer in haar leven van bh maat verandert en de chaos kan compleet zijn.

Kwaliteit gaat voor alles
De Loungerie beschikt over een zorgvuldig samengesteld assortiment waarbij de leverancierskeuze zeker niet van ondergeschikt belang is geweest. Deze leveranciers steken 1,5 jaar in ontwikkeling voordat een nieuwe bh op de markt komt. En dan word nog een uitgebreid panel gevraagd om te gaan testen. Om op de hoogte te blijven van al die ontwikkelingen, gaan Cora, Birgit en Andrea met regelmaat op cursus. Zo kunnen ze de kwaliteit die ze verkopen, blijven waarborgen.

Koffie krijg je op internet niet
Uiteraard gaan de dames mee met de tijd en is er ook een webshop beschikbaar om online aankopen te doen. Op www.deloungerie.nl kunt u de collectie bekijken en bestellen, maar het liefste ontvangen zij u in de winkel aan de Dorpsstraat. En nemen zij alle tijd om onder het genot van een kop koffie of thee samen te kijken naar de juiste oplossing. Als u de eerste keer over de drempel durft te stappen, zorgen de dames er wel voor dat u de volgende keer weer komt.

De juiste keuze hoeft niet veel te kosten
De Loungerie is er voor iedere portemonnee. De prijzen variëren van 35 euro tot 140 euro als het gaat om bh’s. Met de juiste manier van reinigen zou de kwaliteit garant moeten staan voor een levensduur van 1,5 jaar ofwel 500 dagen. Zelfs de duurste bh kost dan nog geen 30 cent per dag. En zit gegarandeerd lekker!

Veel meer dan alleen bh’s
Ook voor badpakken en bikini’s zal u zeker slagen bij de dames. Van maat 36 tot maat 52 is beschikbaar. Maar


ook bijzondere maten vormen geen probleem. Eind van deze maand komt er weer een nieuwe collectie binnen. Handig als u in december nog even naar de zon gaat en een nieuwe bikini of badpak noodzakelijk is.

Speciale zorg 
Niet voor iedereen komt een ziekenhuis opname gepland. Erg handig is het dan wel als je nog even snel voor nachtkleding naar de Loungerie kan.

Helaas komt het ook steeds vaker voor dat er een borst afgezet moet worden. Een prothese bh kan dan veel onzekerheid bij een vrouw wegnemen. Vraag gerust wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Ook voor de man
En hoewel de Loungerie er grotendeels voor de vrouw is, kan ook de man er terecht. Omdat er veel vrouwen zijn die het ondergoed van hun man kopen, is er een uitgebreide collectie boxershorts beschikbaar.

Om toch iets als man te kunnen kopen voor je vrouw, is hiervoor de cadeaukaart beschikbaar.

Feest
De komende 2 weken is het dus feest. Elke betalende klant mag een ballon doorprikken en heeft gegarandeerd een prijs. Daarnaast krijgt u voor elke bh voor de 75 euro, gelijk 10 euro korting.

En zoals altijd staat de koffie voor u klaar!

De bh maat verandert 7 keer in je leven dus goed advies is belangrijk