Afbeelding

Een waardevol bezoek aan het bedrijventerrein

Ondernemend

WOUDENBERG Vorige week kwam gedeputeerde Strijk van de provincie Utrecht op uitnodiging van wethouders De Kruif en Molenaar op bezoek in Woudenberg. 

Hij is door de wethouders, samen met vertegenwoordigers van bestuur Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW) en ontwikkelaar Lammert Wilbrink, rondgeleid op het bedrijventerrein. Tijdens de rondleiding werd gedeputeerde Strijk bijgepraat over de kansen en uitdagingen van het bedrijventerrein in Woudenberg. “We hebben gedeputeerde Strijk getoond wat wij, samen met onze ondernemers, tot nu toe allemaal al hebben bereikt op het bedrijventerrein. 

We mogen trots zijn op wat er al is gerealiseerd en er liggen nog meer plannen klaar om ruimte voor bedrijven te creëren op het bestaande terrein. Hiermee zijn we er alleen nog niet. Het is en blijft van groot belang dat we beschikken over een nieuw bedrijventerrein. Hiervoor hebben wij de provincie hard nodig. Met hun hulp kunnen we voldoen aan de behoeftes en wensen van onze ondernemers, en zorgen wij er samen voor dat onze inwoners hier niet alleen fijn kunnen wonen, maar ook fijn kunnen werken” aldus de wethouders.