Gera en Cees van Ommeren
Gera en Cees van Ommeren

Esso Voskuilen viert 25 jarig jubileum aan de Randweg

Ondernemend

Als grondleggers Geert en Emmie met Esso G. van Voskuilen 37 jaar op de Stationsweg heeft gezeten, opent het bedrijf onder de naam Esso Voskuilen met Cees en Gera aan het roer op 1 december 1997 haar deuren aan de Randweg in Woudenberg.

Personeel
Velen van het personeel kunnen zeggen het grootste gedeelte van de 25 jaar te hebben meegemaakt. Margot van Voskuilen is al vanaf het begin van het avontuur aan de Randweg verbonden aan het bedrijf. Anderen hebben 20 dienstjaren achter hun naam staan. In de ogen van Cees en Gera is hun bijdrage onmisbaar geweest in de ontwikkeling van het bedrijf.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Ook Esso Voskuilen draagt haar steentje bij als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is nu mogelijk om HVO 100

te tanken in plaats van diesel. Dit product is gemaakt van frituurvet en minder schadelijk voor het milieu. En daarbij is de prijs per kilometer ook nog eens lager dan de traditionele diesel. 

Uniek in Nederland
Wat ook in het kader van MVO sinds kort gerealiseerd is, is het plaatsen van een ruitenvloeistof apparaat. Hierbij kun je als klant tappen wat je nodig hebt. Nu is Esso Voskuilen nog de enige in Nederland met dit apparaat, maar als dit navolging bij andere tankstations oplevert, zal de productie van de 3700 ton plastic cans aanzienlijk verlaagd kunnen worden. Ter promotie van dit nu nog unieke apparaat zal er een team van de leverancier op vrijdag 16 en zaterdag 17 december aanwezig zijn. Zij kunnen u alles vertellen over dit nieuwe apparaat. En besluit u er gebruik van te maken, ontvangt u ook nog een attentie.

Zonnebank
Ook de mogelijkheid om bij je tankstation onder de zonnebank te gaan, is uniek te noemen. Maar helemaal onlogisch is het niet, wanneer je bedenkt dat je hiervoor 365 dagen per jaar en 15 uur per dag terecht kunt. En in de afgelopen 25 jaar hebben al vele mensen hiervan gebruik gemaakt.

Blijvertjes
Er mag veel veranderd zijn in de afgelopen 25 jaar, sommige dingen zijn gewoon gebleven. Denk hierbij aan de mogelijkheid om 24 uur te kunnen tanken, de verkoop van openhaardhout, de verhuur van aanhangwagens en het kunnen uitzuigen van je auto.

Bakkerij
Destijds in 1997 was Esso Voskuilen het eerste tankstation met een eigen bakkerij. Het bleek een gouden greep te zijn. Ondertussen is de bakkerij al een paar keer verbouwd en uitgebreid. Omdat het leveren van kwaliteit altijd voorop heeft gestaan, blijft dat niet onopgemerkt. Er wordt door klanten zelfs omgereden om tussen de middag even een heerlijk broodje op te pikken. Maar ook de bal gehakt is populair. Menig vrachtwagenchauffeur weet Esso Voskuilen te vinden en zij worden geacht te weten wat lekker is.

De Mercedes onder het wassen
Het tankstation is begonnen met een enkele wasstraat en een mogelijkheid om handmatig te wassen. Destijds kozen Cees en Gera er al voor om te gaan voor kwaliteit door te kiezen voor de Mercedes onder de wasstraten. Doordat hier veelvuldig gebruik van gemaakt werd, is het niet zo gek dat er inmiddels drie wasstraten en twee mogelijkheden voor handmatig wassen zijn.

Verse bloemen
Velen van u zullen zich herkennen in het feit dat een spontaan bezoekje aan oma mogelijk stress op kan leveren. Je wilt immers niet met lege handen aankomen. Geen nood, ook hiervoor kun je bij Esso Voskuilen terecht.

Flowers Only uit Scherpenzeel zorgt ervoor dat er altijd boeketten met verse bloemen staan. Ook hierin komt het motto van Cees en Gera weer naar boven: we leveren kwaliteit of anders niet!

Trouwe sponsor
Naast het 25 jarig jubileum van Esso Voskuilen zelf, zijn er nog twee dingen het vermelden waard: Dit jaar zijn ze 20 jaar hoofdsponsor van voetbalvereniging Woudenberg en ondersteunen ze de Dierenambulance. Beide gaan Cees en Gera al jaren aan het hart.

Feest
Om het jubileum te vieren gaat het voltallige personeel een middag en avond samen weg voor een gevarieerd programma. Om samen deze mijlpaal te vieren en uiteraard ook herinneringen op te halen. Uiteraard ondervindt u als klant hiervan geen hinder, collega pomphouders en voormalig medewerkster Quinty springen bij en zorgen ervoor dat u gewoon terecht kunt die dag.

Bedankt!
Zonder u als trouwe klant was het onmogelijk geweest om dit jubileum te kunnen vieren. Als blijk van waardering zullen er diverse acties volgen komende maand. Aanstaande zaterdag is de selectie 1 en 2 van de voetbalvereniging aanwezig om te tanken voor u en delen zij erwtensoep uit. Volg Essovoskuilen op facebook en u bent volledig op de hoogte. En als het aan Cees en Gera ligt: op naar de volgende 25 jaar!

Arno van Dijk

Afbeelding