Afbeelding
DES

Eindejaars Prijzenfestijn met vele prijzen van start

Ondernemend

WOUDENBERG Het traditionele Prijzenfestijn van winkeliersvereniging DES Woudenberg is van start gegaan. 

Tot en met vrijdag 23 december krijgt het winkelend publiek bij iedere aankoop een winkaart met daarop een code. Door deze zescijferige code in te voeren op de actiepagina op www.welkomwoudenberg.nl maakt men kans op een van de tientallen prijzen. 

De eerste trekking van prijzen is op zaterdag 4 december, de tweede trekking op zaterdag 24 december. Winnaars worden bekendgemaakt via de Facebookpagina en website Welkom Woudenberg.
Naast het Prijzenfestijn zijn er ook enkele acties voor kinderen. Zo kunnen zij bij winkeliers een kleurplaat krijgen en deze zo mooi mogelijk inkleuren. Door de creatie in te leveren bij de diverse inleveradressen, maken ze kans op een van de drie prijzen. Ook is het mogelijk om een schoentje te zetten bij enkele winkeliers. Daarvoor zijn er schoen knutselkaarten beschikbaar waarmee kinderen een schoentje kunnen knippen, plakken en kleuren. Deze schoentjes kunnen tot en met 2 december geplaatst worden bij een aantal winkeliers. Wie weet stopt Sint er wel een verrassing in.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.welkomwoudenberg.nl.