Afbeelding

HighPower Laserontharing Bij Daphne

Ondernemend

WOUDENBERG In 2018 startte Daphne Blok- Van Piggelen haar massagepraktijk BijDaphne in Woudenberg. Sinds oktober dit jaar kun je ook bij haar terecht voor HighPower Laserontharing. 

Waarom laserbehandelingen?
Omdat masseren een erg fysiek beroep is, is Daphne gaan zoeken naar iets wat ze naast masseren kon aanbieden. Laserontharing stond al hoog op haar lijstje. In Woudenberg wordt dit ook nog niet aangeboden en is dit dus een echte kans. Na de cursus met goed resultaat afgesloten te hebben, werd de knoop doorgehakt en het laserapparaat aangeschaft.

Voor wie?
Eigenlijk kan iedereen bij haar terecht. Denk aan: extreme haargroei, ingegroeide haren of als je gewoon het scheren zat bent.

Wat doet laseren?
De HighPower laser verbrandt via de haar het haarzakje. Omdat de laser zo sterk is, kan het haarzakje niet meer herstellen en zal de haar nooit meer groeien. Omdat elke haar een eigen groeicyclus heeft, zijn er meerdere behandelingen nodig.

Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig, echter is dit wel afhankelijk van het huid- en haartype. 

Na de behandelingen zijn de haren weg. Omdat de huid leeft, is elk jaar een behandeling wel aan te raden.

Intake
Wil je starten met de laserontharing dan beginnen we met een intake. De intake is er om te kijken of het mogelijk is de gewenste gebieden te behandelen. Donsharen en grijzen haren kunnen niet verwijderd worden met de laser.

Vakantie
Wellicht zijn de vakantieplannen voor de zomer van 2023 al bekend?! Heb je dan geen zin om telkens te scheren? Dan is het handig om nu een afspraak te maken.

Aangezien er meerdere behandelingen nodig zijn, je geen (zon) gebruinde huid mag hebben en je 2 weken voor en na de behandeling niet in de zon mag, is dit de juiste tijd om te starten met de behandeling.

De man
Hoewel je bij ontharing eerder aan vrouwen denkt, is laserontharing ook zeer geschikt voor mannen. Ook mannen kunnen last hebben van overbeharing. Dus als mannen zich storen aan bijvoorbeeld de haren op hun rug, dan kunnen ze heel goed terecht bij BijDaphne.

Prijzen
De prijzen lopen uiteen. Dit hangt af van welk(e) gebied(en) je wil behandelen. Als je meer dan een gebied wilt behandelen, krijg je 10 procent korting.

Bij Daphne
Daphne werkt vanuit huis op de Schaarweide en heeft een mooie praktijkruimte aan huis gerealiseerd. Kijk voor meer informatie en de prijzen op haar site: www.BijDaphne.com of bel 06-13942075 of stuur een mail naar info@bijdaphne.com

Ontharen is geen luxe, de behandeling door Daphne wel