Afbeelding

Perslucht Wilda al sinds de oprichting actieve sponsor

Ondernemend

WOUDENBERG Op 1 februari 1979 is de oprichting van Perslucht Wilda een feit. Wout en Wil van Piggelen wonen dan al een jaar of 8 in Woudenberg en zijn lid van de korfbalvereniging.

Perslucht Wilda is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van Atlas Copco compressoren en generatoren en levert, vanuit voorraad, zowel de machines zelf als de benodigde accessoires. Door mee te denken met de klant en een hoog servicelevel onderscheiden zij zich in de markt. Het team functioneert als een geoliede machine en zodoende ben je bij Perslucht Wilda een echte klant en zeker geen nummer.

In de jaren na de oprichting groeit het bedrijf en daar profiteert de korfbalvereniging ook van. En is de persoonlijke inzet van Wout en Wil bij de vereniging van een nog grotere waarde. Zoons Remko en Harm gaan ook korfballen en vinden hun vrouwen , Astrid en Cora, bij de vereniging. 

Ook zij laten het niet bij wedstrijden spelen alleen en nemen diverse taken op zich. Ondertussen werken zowel Remko als Harm in het bedrijf. Astrid werkt ook bij Perslucht Wilda en is verantwoordelijk voor de administratie, iets wat later overgenomen zal worden door dochter Mayke.

Wanneer Wout het bedrijf overdraagt aan beide zoons, blijven zij trouw de vereniging sponsoren. Als in 2003 de hoofdsponsor aangeeft ermee te stoppen, twijfelen beide heren geen moment en wordt Perslucht Wilda de nieuwe hoofdsponsor van de korfbalvereniging. Meerdere teams hadden Perslucht Wilda al op het wedstrijd shirt staan, vanaf dat moment prijkt de naam ook op het wedstrijdshirt van het eerste.

Ondertussen zijn we 19 jaar verder maar is de verbondenheid tussen korfbalvereniging Woudenberg en Perslucht Wilda nog net zo sterk. En dat is niet zo gek; Door de groei die Perslucht Wilda heeft doorgemaakt, zijn zij inmiddels een landelijke, zo niet wereldwijde, speler op de markt met Atlas Copco machines. 

En de korfbalvereniging Woudenberg heeft ambities om op landelijk niveau te willen presteren. En die ambities worden door Perslucht Wilda ondersteund door actief mee te denken, uren te steken in de uitvoering en financieel bij te dragen.

Tot op de dag van vandaag een gelukkig huwelijk dus. En als het aan Remko en Harm ligt, een huwelijk dat nog lang in stand gehouden mag worden.

Van harte gefeliciteerd met het 60-jarig jubileum namens het voltallige team van Perslucht Wilda.

Al sinds de oprichting in 1979 actieve sponsor Korfbalvereniging

Afbeelding