Afbeelding
Foto: Pieter de Kruif

Uniek kinderdagverblijf Kidzoo eind januari van start

Ondernemend

WOUDENBERG Op dit moment zijn de voorbereidingen nog in volle gang op de locatie aan de Rumelaarseweg 5a om vanaf 24 januari aanstaande van start te kunnen gaan. 

Eigenaar Gerdine de Muijnck is al 2 jaar bezig om alles voor elkaar te krijgen, maar nu alle stoplichten op groen staan, gaat haar bedrijf volgend jaar dan eindelijk van start. Op een werkelijk unieke locatie; op een boeren bedrijf te midden van dieren en voldoende ruimte om heerlijk buiten te kunnen spelen kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen worden.

Locatie

Toen de locatie groen licht kreeg is er een specialist in de arm genomen voor de inrichting. Ook wordt de ruime tuin onder handen genomen om ervoor te zorgen dat de veiligheid van uw kind gegarandeerd is. Kidzoo staat in nauw contact met de GGD om ervoor te zorgen dat alles tip top in orde zal zijn en daarmee tevens een vermelding krijgt in het Landelijk Register Kinderopvang. Als ouder heeft u de mogelijkheid om via de Belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen.

Capaciteit

De locatie heeft capaciteit voor 2 groepen van 16 kinderen. Hoewel ze nog van start moet gaan, zit de eerste groep al nagenoeg vol. Woudenberg groeit, waardoor een nieuw kinderdagverblijf geen overbodige luxe blijkt te zijn. 

Omdat u als ouder uw kind op werkdagen al om 7.00 uur kunt brengen en de dag pas om 18.00 uur kan eindigen, verklaart dit wellicht de goede start van Kidzoo. 

Flexibiliteit en kwaliteit van zorg staan hoog in het vaandel.

Nieuwsgierig?

Hoewel de locatie nog niet af is, is het uiteraard wel mogelijk om er alvast te gaan kijken. Graag leiden de dames van Kidzoo u rond zodat u zich een beeld kunt vormen waar uw kind straks naar hartelust kan verblijven.

Collega’s gezocht

Samen met collega’s Marlies en Marjolein gaat Gerdine beginnen, maar nu al is er behoefte aan uitbreiding. Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan op een landelijke locatie en deel jij de passie in omgang met kinderen, schroom dan niet om contact op te nemen. Voor zowel een parttime als fulltime job. 

Kinderdagverblijf Kidzoo is te bereiken via Gerdine onder nummer 06-19599817 of via mailadres: contact@kdv-kidzoo.nl