Marco Rietveld en Ivonne Olthof
Marco Rietveld en Ivonne Olthof / foto: redactie

Klantgericht met een vleugje eigenzinnigheid

Ondernemend

De start

Toen in 2017 Ekelmans Optiek in de verkoop kwam, heeft Marco Rietveld niet lang hoeven twijfelen. De inmiddels 35-jarige ondernemer uit Hooglanderveen zit al sinds zijn 15de in de wereld van de optiek en een eigen zaak maakte destijds de cirkel rond. Ondertussen runt hij ook nog een een zaak in Amersfoort, op loopafstand van zijn eigen huis. In Woudenberg staan Ivonne en Barbara hem bij, terwijl in Amersfoort zijn vrouw Jessica en 5 andere collega’s samen de klanten bedienen.

Eyewish

Het is een bewuste keuze geweest om te kiezen voor een landelijk opererende organisatie. De vele voordelen hiervan betalen zich nog elke dag uit. De zaak van Marco kent inmiddels een regionaal verzorgingsgebied in de provincies Utrecht en Gelderland. Het assortiment brillen bestaat uit ongeveer 80% van wat Eyewish aanbiedt. Aangevuld met 20% eigen invulling door Marco, Ivonne en Barbara. En misschien is deze 20% wel juist het tikje eigenzinnigheid wat de zaak zo succesvol maakt.

Help, ik moet een bril!

Vroeg of laat kunnen we er mee te maken krijgen: onze ogen worden slechter. Ineens zijn uw armen tekort om een boek te kunnen lezen, of is  de ondertiteling op de tv niet helemaal scherp meer. Hoofdpijn is ook een vaak gehoord signaal om in actie te komen en uw ogen professioneel te laten opmeten. Een drempel voor sommigen omdat je uitstraling niet meer hetzelfde eruit zal gaan zien. Het juiste moment om bij Eyewish Rietveld aan de Dorpsstraat 18 in Woudenberg binnen te lopen. Zij helpen u stap voor stap door het proces heen. Ook als u al brildragend bent is het belangrijk om regelmatig uw ogen te laten controleren.

Styling

Hoewel het team uitblinkt in samenwerking, is er ook een persoonlijk specialisme. Ivonne is ook styliste, wat erg prettig is voor u als klant. Een bril is erg persoonlijk en dan is het van belang dat het past bij je haar- en huidskleur en de vorm van je gezicht. Niet zelden weet Ivonne bij binnenkomst van de klant al met welk montuur ze weer naar buiten zullen gaan. Wel zo handig als je ziet hoe groot de keuze is. Via internet kan er veel tegenwoordig, maar de bril op jouw hoofd kan een wereld van verschil maken. 

Klantgericht

Bij het team staat de klant voorop en is de aftersales net zo belangrijk als het aanbieden van de juiste bril. Contact met de klant nadat de bril is opgehaald, is bij Eyewish Rietveld de normaalste zaak van de wereld. En dat zie je terug bij de recensies op internet. De algemene beoordeling van een acht of hoger is eerder normaal dan een uitzondering. Wie denkt dat Marco en “zijn” dames hierdoor achterover leunen, heeft het mis. De markt is constant in beweging en ook de wensen van de klant veranderen, waardoor het team gedreven is om voor elke klant net dat ene stapje extra te doen.

Acties

Voor elke periode in het jaar is er wel een leuke actie. Nu de zomer in volle gang is, krijgt u 20% korting op een zonnebril. Wel zo lekker om bij de tijd op vakantie te kunnen gaan. Gebruikt u lenzen, ook dan kunt u uiteraard rekenen op een tegemoetkoming in uw portemonnee. Wanneer u toch nieuwe lenzen moet hebben, is het prettig als deze ineens 15% minder kosten. 

Welkom!

Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom bij Marco, Ivonne en Barbara. Met parkeergelegenheid voor de deur en het nabij gelegen parkeerterrein van de AH, is Eyewish Rietveld voor iedereen toegankelijk. In een ongedwongen ambiance kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden in bril- en lenzenland.
Tel: 033-2862942

De juiste bril voor u bestaat al, komt u hem ontdekken?