Johan en Bert van Velthuizen
Johan en Bert van Velthuizen

Bij Velthuizen Keukens staan kwaliteit en service voorop

Ondernemend

Het begin

Het lijkt nog maar even geleden, maar de broers Bert en Johan startten al in 2010 met Velthuizen Keukens, op de eerste verdieping bij de Multimate in Woudenberg. Ondertussen is de Multimate een Hubo, maar Velthuizen Keukens zit er nog steeds. Wel is er een en ander veranderd en staan ze aan de vooravond van een groots nieuw avontuur.

Echt familiebedrijf

In de eerste jaren moeten Bert en Johan bijklussen als schilder, stratenmaker en kalverhouder om de boel draaiende te houden. Acht jaar later zijn alle vijf broers en zussen van Bert en Johan in het familiebedrijf actief. Inmiddels is het team uitgegroeid tot 50 medewerkers en is het tijd voor een grote verbouwing: het ondergelegen pand is vrij gekomen en wordt omgetoverd tot keukenshowroom.

Nieuwe showroom

Voor de bouwvak hoopt de aannemer klaar te zijn met de verbouwing en na de vakantie kan er begonnen worden met de inrichting. De ruim 1400 m2 gaat plaats bieden aan meer dan 25 showroomkeukens. Eind oktober hoopt het familiebedrijf klaar te zijn en half december gaat er een grootse opening volgen. Wat er exact gaat gebeuren wordt nu nog even geheim gehouden, maar we mogen alvast verklappen dat de nieuw ontwikkelde huisstijl terug te vinden is in het nieuwe onderkomen.

Het geheim van het succes

Velthuizen Keukens doet geen loze beloftes. Elke dag weer doen zij het uiterste voor de klant om waar te maken wat er beloofd is. Na een gesprek met een van de negen verkoopadviseurs volgt een uitgebreid voorstel. Hierbij worden details als verlichting, een koof of vloer uiteraard ook meegenomen. In een tweede gesprek krijgt u de keuken in een levensgrote 3D-tekening te zien en wordt een gedetailleerde offerte uitgewerkt. Na de koop van de keuken krijgt u een projectbegeleider toegewezen; een unieke functie in keukenland die tot de oplevering van uw keuken uw aanspreekpunt is. Uiteraard beschikt Velthuizen Keukens over een vakkundig eigen montageteam om uw droomkeuken werkelijkheid te maken. Dat deze servicegerichte aanpak succes heeft blijkt wel uit de groei die het bedrijf in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De klanten komen werkelijk uit heel Nederland. Op dit moment zijn ze erg druk in de stad Utrecht, waar de mond-op-mond reclame zijn werk heeft gedaan.
Ook klant worden?

Maak een afspraak en laat u verbazen over de mogelijkheden in de wondere wereld van Velthuizen Keukens. Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan!

inmiddels kent het familiebedrijf 50 medewerkers