Afbeelding
foto: redactie

De Kaasknabbel viert op 10 juni jubileum

Ondernemend

Hoe het ooit begon....

Toen de kinderen wat ouder werden en Jeanette Oussoren (vorig jaar 50 geworden) meer tijd over hield, wilde ze graag weer onder de mensen zijn. Waarom begin je geen kaaswinkel? Die hebben we niet in het dorp, aldus haar man Theo. Zo gezegd, zo gedaan. Pand aan de Voorstraat gehuurd en zonder enige kennis van kaas begon het avontuur. Al snel kwamen er noten bij en allerlei soorten bak ingrediënten.

Koffie en Lunchroom

Ondertussen is de winkel 2 jaar geleden verhuisd naar de overkant en kwam de mogelijkheid van lunchen erbij. Een erg logische keuze, omdat niet zelden de klant de ingrediënten van het net gegeten broodje, meeneemt voor thuis. Ingrediënten die vooral streekgebonden zijn. Een van de hardlopers in de winkel is Oudegracht kaas. Deze kaas wordt gemaakt met melk die uit ons eigen dorp komt van boer Van de Wind en boer Donselaar. Ook is er Knabbelkaatje, een heerlijk tokkelroom, die van zorgboerderij De Eekhoeve uit Veenendaal betrokken wordt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Jeanette en haar medewerkers. Vandaar ook de bewuste keuze om verkooppunt te worden van Maison Kelder hazelnoot taarten. Deze taarten zijn een ware belevenis en verkrijgbaar in de smaken Mokka, Crème en Slagroom.

Ontbijtservice
Niet lang na de verhuizing kwam corona en moest het lunchgedeelte sluiten. Maar dat overal een oplossing voor is, heeft Jeanette bewezen met haar ontbijtservice. Een hartstikke leuk cadeau om weg te geven; in dit pakket zijn niet alleen de producten (verse broodjes, vleeswaren, eitje) terug te vinden die je verwacht voor een ontbijt, ook zit er iets in voor bij de thee en (uiteraard) een knabbeltje voor ‘s avonds bij de borrel.

Dankbaar
Jeanette is erg dankbaar dit jubileum te mogen vieren. Waarbij ze in eerste plaats haar man Theo wil bedanken als haar steun en toeverlaat. Hierbij opgemerkt dat het interieur van haar winkel bedacht en gemaakt is door Theo, zijn broer en hun kinderen. Mede namens medewerkers Bianca, Amber en Jannie wil Jeanette ook de klanten bedanken, want zonder hen was dit jubileum er nooit gekomen. Kopen in eigen dorp is absoluut noodzakelijk voor de middenstand om te blijven bestaan, aldus Jeanette.

Wie jarig is......trakteert!
De komende weken zijn er diverse acties waar u als klant van kunt profiteren. Elders in deze krant kunt u lezen met welke producten u op een voordelige manier kunt kennismaken.