Ilonka in haar praktijk
Ilonka in haar praktijk / foto: Niels Wolterink

Pedicure, foot reflex en voedingsadvies onder één dak

Ondernemend

WOUDENBERG Medio juni zijn we in Woudenberg een nieuwe pedicuresalon rijker. Dan opent Ilonka van de Burgwal op de Parklaan 36 een nieuwe pedicuresalon. U kunt hier terecht voor pedicure en foot reflex, maar daarnaast is Ilonka als voedingsdeskundige ook eigenaar van Health Beauty & Nutrition. Coach Nutrition is een nieuw innovatief dieet voor afvallen en om op gewicht te blijven. Alles onder één dak…

Pedicuresalon

Al ruim veertien jaar runt Ilonka van de Burgwal een pedicuresalon in Leusden. In juni gaat ze echter in Woudenberg aan de slag. Als medisch pedicure kunnen mensen in haar salon terecht voor verschillende klachten: verdikte, ingegroeide, ingescheurde of afgebroken nagels, maar ook bijvoorbeeld likdoorns, eelt of kloven. Voor meer informatie of een afspraak kunt u direct contact opnemen via 06-51145880.

Health Beauty and Nutrition

Met haar andere bedrijf richt Ilonka zich op mensen die willen afvallen en/of die juist op gewicht willen blijven. Coach Nutrition is een nieuwe productlijn, ontwikkeld en vervaardigd in Nederland en bevat onder andere repen, shakes en supplementen. De gezonde en gevarieerde maaltijdvervangers zijn zeer effectief voor gewichtsbeheersing. Aan de hand van een intakegesprek krijgen klanten een programma op maat met de producten die bij hun situatie passen.

Meer informatie is te vinden op ilonkavandeburgwal.hban.eu