Bouwmeester Textiel
Bouwmeester Textiel

Vernieuwde zaak van Bouwmeester weer open

Ondernemend

Woudenberg - In de periode dat Nederland in lockddown zat is er in de winkel van Bouwmeester Textiel en Woninginrichting hard gewerkt om de winkel op te knappen. Daarom zijn Debbie en Evert Jan en de medewerkers blij dat de winkel nu weer open mag zonder eerst een afspraak te maken.

Aan de Laagerfseweg in Woudenberg midden tussen de weilanden vinden we de winkel van de familie Bouwmeester, een bedrijf dat al bijna 90 jaar bestaat. Deze zaak is al die jaren ook in handen van de familie Bouwmeester geweest. Eind vorig jaar hebben Debbie en Evert Jan Vermeer de zaak overgenomen van de ouders van Debbie. Daarmee blijft de zaak in de familie Bouwmeester. Al snel na de overname moest de winkel sluiten, het was een lastige tijd, maar de agenda voor de woninginrichting was nog goed gevuld, dus dat ging gewoon door. Omdat de winkel nu gesloten was, was het een goede gelegenheid om in de winkel het een en ander te veranderen. Daarom stond de maand januari in het teken van het renoveren van de winkel, maar wel zo dat het wel herkenbaar gebleven is voor de trouwe klanten die de winkel al zo veel jaren weten te vinden.

Collectie

Dit voorjaar is er weer een mooie collectie ingekocht voor de mode bewuste man. Poloshirts, t-shirts, overhemden, lange- en korte broeken van o.a. Wrangler en Berric. Alles kan goed met elkaar worden gecombineerd, waardoor je de kledingstukken afwisselend bij elkaar kan dragen. Maar er is ook veel keus in riemen, petten, sokken, (outdoor) vesten en truien. Voor mannen met een maatje meer, is er voldoende keus met een assortiment dat doorloopt tot maat 5 XL. De kledingstukken die worden verkocht zijn veelal van Duitse en Italiaanse fabrikanten, de kledingstukken zijn dan ook vaak tijdloos en de gebruikte materialen van een goede kwaliteit.

Ook de dames kunnen bij Bouwmeester terecht voor prachtige pyjama’s en ondergoed. Als ik in de winkel sta en rondkijk zie ik dat er een mooie collectie beddengoed is van goede kwaliteit, maar ook handdoeken, theedoeken en washandjes zijn te vinden in het assortiment van Bouwmeester.

Woninginrichting

Als we de winkel verder in lopen komen we in het gedeelte waar de woninginrichting gepresenteerd wordt. Tal van harde vloeren zoals laminaat, PVC en Coretec, maar ook vinyl en veel soorten vloerbedekking en vloerkleden. Voor de raamdecoratie is er een mooie collectie gordijnstof voor vitrage, overgordijnen, inbetweens of vouwgordijnen. De nieuwste trends zijn in de winkel te zien in kleur en materiaal.

Voor (duo)rolgordijnen, plissés en houten jaloezieën ben je bij Bouwmeester aan het goede adres. Met de zomer voor de deur is het ook goed om te weten dat er in de collectie ook zonwering, screens en horren zijn opgenomen.

Voor stoffering van meubelstukken is een collectie meubelstof opgenomen, de meubels zien er dan weer als nieuw uit omdat de heer Bouwmeester met zijn jarenlange ervaring keurig werk levert. Dat de winkel een verscheidenheid aan producten

heeft komt door de geschiedenis van het bedrijf. Vroeger gingen ze nog met de auto ‘de boer op', vooral met huishoudtextiel en kleding. Het is de gemoedelijkheid die de winkel karakteriseert.

Het team van Bouwmeester is blij dat de winkel nu weer gewoon open is en hopen weer veel klanten in de winkel te mogen verwelkomen.

Bouwmeester Textiel en Woninginrichting, Laagerfseweg 66, 3931 PG Woudenberg. T: 033-286 12 48

Bouwmeester Textiel