Afbeelding
Sinjo Pitty

BELEEF DE GEUR EN SMAAK VAN DE ‘GORDEL VAN SMARAGD’

Ondernemend

Vijf jaar geleden begon Frits Robinson, geboren en getogen op Oost-Java, met het bereiden van heerlijke Indonesische maaltijden onder de naam “Sinjo Pitty”. Daarmee is hij DE Authentieke Indonesische Keuken in de regio. In traditionele Indonesische “batik” serveert hij gerechten met de unieke smaken uit Oost-Java. De menukaart beschrijft een keur aan gerechten met ajam (kip),daging (rundvlees), babi (varkensvlees), kambing (lam) en telor (ei), maar ook geheel vegetarisch. Sate ajam, sate babi en sate kambing wordt uitsluitend op zuiver houtskool geroosterd. Bij de gerechten kunt u kiezen uit witte-, gele rijst (ook wel nasi kuning of “feestrijst” genoemd) of nasi goreng. Nieuw is zijn Indonesische bami.
Sinjo Pitty kookt persoonlijk voor u, uitsluitend op bestelling minimaal 2 dagen van tevoren. Gegarandeerd vers en goed doordrongen van smaak! Maak van de feestdagen, uw verjaardag, jubileum en welke gelegenheid dan ook, een exotisch eetfestijn!
Sinjo Pitty serveert buffetten bij u thuis of op locatie, vanaf 6 personen. Ook is het mogelijk bestellingen af te halen of te laten bezorgen. Bel of mail de menukaart, bestelling of reservering!

AUTHENTIEK INDONESISCHE KEUKEN SINJO PITTY Ereprijslaan 31, 3925 RW Scherpenzeel T:06-53513374 E:robinsonfrits@gmail.com


Reactie op artikel ‘Gemeente wint’

WOUDENBERG LetOp Woudenberg bracht vorige week een artikel met de kop ‘Gemeente wint, maar geen varkens’. In het artikel wordt Jan Mouthaan geciteerd. Hij liet de redactie weten dat de kop niet klopt.

Hij stelt dat de provincie haar beleid uit mag voeren en dat de verandering van het bestemmingsplan door de gemeente niet doorgaat. Dat is op zich juist. De redactie koos voor deze kop omdat de zaak bij de Raad van State ging over de motivatie van de provincie om het bestemmingsplan af te wijzen.

De gemeente stelde dat die motivatie niet klopte. De rechter bepaalde dat die motivatie inderdaad te mager was. Omdat dit mede de inzet van de rechtszaak was, werd voor deze kop gekozen. Mouthaan noemt het een Pyrrusoverwinning. Uit het artikel kan de indruk ontstaan dat Mouthaan als enige tegen de komst van de varkens in de omgeving gestreden heeft. Hij meldt dat een groep burgers en bedrijven hem geholpen hebben. Waarvan akte.