Afbeelding
Michel Hardeman

Column Michel Hardeman

wo 22 sep 2021, 10:09 Column

Campagne is gestart
De landelijke verkiezingen liggen al weer een tijd achter ons. Helaas lukt het de Haagsche kopstukken niet om een regering te vormen. Een zeer teleurstellende en gênante situatie, waarbij partijleiders meer over elkaar praten dan met elkaar. Terwijl het juist nu zo belangrijk is om zo snel mogelijk een regering te vormen. Jammer dat men niet in staat is om net even dat stukje toenadering te zoeken, even over eigen schaduw weet heen te stappen om zo de enorme vraagstukken over het tekort aan woningen, de klimaatopgave en de uitdagingen die Covid-19 met zich meebrengen, samen op te pakken.

Je zou bijna vergeten dat de lokale verkiezingen er ook weer aan gaan komen. In maart volgend jaar mogen de inwoners van Woudenberg weer naar de stembus om hun keuze te maken welke Woudenbergers volgens hen een raadsstoel mogen innemen. Ook is dat het moment dat we als lokale partijen beoordeeld worden op onze prestaties van de afgelopen 4 jaar. 

Als CDA Woudenberg zijn we de campagne gestart om over verschillende thema’s met inwoners gespreksessies te beleggen. Met Woudenbergers die veel kennis hebben van woningbouw, zorg, sport, wegen etc. Dit ligt geheel in lijn met hoe wij de afgelopen jaren onze volksvertegenwoordigende rol hebben ingevuld. Niet alleen vanuit de raadsstoel, maar juist eerst in het veld ophalen wat betrokken, enthousiaste en kritische inwoners te zeggen hebben. En dat geluid nemen we dan mee de raadszaal in. Want als CDA zitten we er namens u. Wij staan voor een intensieve dialoog met de samenleving. De uitkomsten van de gesprekken die we met u aangaan, vormen onze inzet voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. We merken dat onze aanpak gewaardeerd wordt, zoals bij de Nico Bergsteijnweg, N224 en N226 en Julianaplein. Juist die gesprekken geven ons energie om nog beter uw geluid in de raadszaal te laten horen. 

Er vinden nog steeds gesprekken plaats en daarin is uw stem meer dan welkom. Weet u hoe het beter kan in Woudenberg? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen (m.hardeman@woudenberg.cda.nl).

Michel Hardeman
Fractievoorzitter CDA