Landgoed Geerestein met keurig geharkte bospaden
Landgoed Geerestein met keurig geharkte bospaden (1926-1940)

Landgoed Geerestein en Historisch Kijkcafé

Algemeen

WOUDENBERG Ook in 2024 zal Stichting Oud Woudenberg weer een aantal Historische Kijkcafés organiseren in de Huiskamer van het Cultuurhuis in Woudenberg. 

Op dinsdag 13 en donderdag 15 februari staat de eerste serie gepland. Deze keer staat Landgoed Geerestein centraal. Daarbij zal het niet alleen gaan over de ridderhofstad, maar ook over andere panden op het landgoed en de parkaanleg. Ontstaan en ontwikkelingen met betrekking tot het landgoed in het verleden zullen aan bod komen.

Het Historisch Kijkcafé van Oud Woudenberg is altijd gezellig en informatief en wordt regelmatig georganiseerd maar iedere keer met een ander lokaal onderwerp. Wees welkom.

Praktische informatie: dinsdagmiddag 13 februari 2024 om 15.00 uur, donderdagavond 15 februari 2024 om 20.00 uur. Inloop 30 minuten voor aanvang. Toegang is gratis, maar een vrije gift na afloop wordt op prijs gesteld. Verplicht reserveren: info@cultuurhuiswoudenberg.nl of bij de balie. Locatie:Cultuurhuis Woudenberg, Huiskamer, Dorpsstraat 40. www.cultuurhuiswoudenberg.nl.