Afbeelding
foto: Agnes Blok

Kerstmaaltijd voor Woudenbergers

Algemeen

Woudenberg De Hersteld Hervormde Gemeente organiseert op vrijdag 15 december een kerstmaaltijd, een gezellige maaltijd waarvoor alle Woudenbergers worden uitgenodigd.

Al een aantal jaren is er een werkgroep binnen de kerkelijke gemeente die één keer in de maand een maaltijd organiseert voor mensen die het gezellig vinden om samen te eten. Dit kunnen mensen zijn die thuis alleen zijn, maar ook gezinnen of mensen die het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten.

Feestelijk kerstdiner

Op vrijdagavond 15 december is de volgende maaltijd, dit is een speciale editie die in het teken zal staan van het komende Kerstfeest. De eetzaal zal dan feestelijk aangekleed worden voor dit kerstdiner. De werkgroep zorgt zelf voor een feestelijk voor- en nagerecht, het hoofdgerecht wordt gemaakt door de kok van Schimmel 1885. De inloop is om 17.15 uur en de maaltijd zal om 17.30 uur beginnen. 

De entree is vrij, er is wel een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven. Wil je er ook bij zijn? Stuur dan vóór 11 december een bericht naar dittaverwoert@hotmail.com of bel 06 36 58 11 16.