Afbeelding

Avond4Daagse 2022

Algemeen

WOUDENBERG Het parkeerterrein bij de Camp bruiste van energie met veel vrolijke kinderen die al zingend van start gingen. Want onder een stralend zonnetje, waarbij de zonnepanelen op De Camp flink hun best deden, ging vorige week dinsdag de avond4daagse in Woudenberg van start. 

Ongeveer 900 wandelaars gingen die week de 5 of 10 km afleggen in deels aangepaste routes. De 7 nieuwe vrijwilligers (het kernteam) en vele enthousiaste vrijwilligers zorgden ervoor dat deze week het wandelen op rolletjes liep. De vaste EHBO’er uit het dorp werd bijgestaan door een EHBO’ster uit Amerongen. 

De 900 lopers kwamen onder meer van de 6 scholen uit het dorp, 1 school uit Maarsbergen, wandelaars en rollers van de Heygraeff en Tuinhuis begeleid wonen, en dan niet te vergeten de individuele lopers uit Woudenberg. 

De avonden werden gesponsord door de plaatselijke AH en Hoogvliet. Deze twee supermarkten verzorgden een lekker hapje onderweg voor de deelnemers. 

Vrijdag werden de wandelaars door Fidelio en de fanfare uit Bennekom met vrolijke muziek binnen gehaald en werd er hopelijk niemand vergeten met bloemen of een andere lekkernij. 

Dit jaar liep er een meneer voor de 53 keer mee, en er was ook een meneer die 30 jaar verkeersregelaar was bij de avond4daagse Woudenberg. Allemaal prachtige prestaties! Foto’s en tekst: Jaap Holstege

Afbeelding