Kinder Sing in
Kinder Sing in / foto: Agnes Blok

Kinder Sing In

di 12 okt 2021, 14:24 Algemeen

Woudenberg Zaterdagavond 9 oktober werd er een Kinder Sing-In gehouden in de Dorpskerk van Woudenberg. Onder leiding van de muziekgroep Ziva werden er kinderliederen gezongen.

Zaterdagavond gingen er kinderen en ouders naar de Dorpskerk om met elkaar liederen te zingen, deze keer was de Sing-In speciaal gericht op de kinderen. Het eerste lied wat gezongen werd was ‘Welkom’. Na het welkomstwoord van Linda werd er een lied gezongen waarbij er een paar kinderen op het podium mochten komen om de bewegingen mee te doen, zodat de kinderen in de kerk goed konden zien welke bewegingen er bij het lied hoorden en ook mee konden doen. In het programma was een muzikaal intermezzo opgenomen waarbij de piano samen speelde met 2 kinderen op de gitaar, zij lieten de liederen: ‘k Heb Jezus nodig’ en ‘Een parel in Gods hand’ horen. Voordat het lied ‘Zoals klei in de hand van de pottenbakker’ gezongen werd, vertelde Linda hoe een pottenbakker een pot maakt, zodat de kinderen konden begrijpen wat er in het lied bedoeld werd. Nadat er een gedeelte uit de Bijbel werd gelezen werd daarover gezongen.

Als afsluiting zongen de kinderen ‘Ga in vrede, ga in liefde’, een zegenlied om mee naar huis te nemen. De Kinder Sing-In is nog te beluisteren op het Youtube kanaal van Hervormd Woudenberg.