Sit-ups with medicine bal
Sit-ups with medicine bal / foto: Arnold Keller

‘Knock down the Lockdown’

Algemeen

WOUDENBERG Op maandag 18 januari 2021 heeft Arnold Keller zijn missie voltooid en drie nieuwe records aan zijn palmares toegevoegd. Met deze drie nieuwe records komt zijn totaal op 10 wereldrecords, een enorme prestatie waar wij deze sportieve Woudenberger van harte mee willen feliciteren.

September vorig jaar nam Arnold afscheid van zijn actieve sportcarriere met twee geslaagde recordpogingen. Hij bracht hiermee zijn totaal op 7 succesvolle recordpogingen.

Eind vorig jaar besloot Arnold echter dat hij nog eenmaal in actie wilde komen om met een mooi afgerond aantal records de boeken in te gaan. Met de toevoeging van de drie geslaagde pogingen heeft hij dit afgelopen week bereikt.

Drie nieuwe records

In zijn eigen sportstudio heeft Arnold de volgende nieuwe records gevestigd. Het eerste record dat hij heeft behaald zijn 64 sit-ups Military Style in een minuut. Daarna heeft Arnold het record "Most pushing shopping trolley" gezet op 18 stuks.

Tot slot wist Arnold 19 keer sit-ups uit te voeren hangend aan een box zak en met een medicine bal is zijn handen. Dit record ziet er net zo spectaculair uit als dat het hier opgeschreven staat.                                                                        

De uitdaging

Met het vestigen van deze nieuwe records heeft Arnold een nieuwe uitdaging. Onder het motto "Knock Down de Lock Down" daagt Arnold de Woudenbergse jeugd uit om een van deze drie records te verbreken.

Arnold geeft aan te begrijpen dat deze lockdown van invloed is op de gemoedstoestand van de jongeren. Door de jongeren een uitdaging te geven hoopt Arnold een bijdrage te kunnen geven om hen door deze moeilijke periode helpen.

Natuurlijk blijft het niet bij uitdagen. Mochten er jongeren zijn die de challenge aan willen gaan dan zal Arnold hen persoonlijk coachen en begeleiden in zijn eigen sportstudio. Natuurlijk met in acht neming van alle regels die er gelden.

Jongens en meiden die denken, of beter nog, zeker weten dat ze Arnold zijn record kunnen verbreken kunnen zich aanmelden bij de redactie van LetOp Woudenberg. Stuur een e-mail met je gegevens naar redactie@letopwoudenberg.nl en wij zorgen dat je in contact wordt gebracht met Arnold.

Een mooie manier om de lock down door te komen

Excercise shopping trolley