Annika Fotografeert
Annika Fotografeert

Trouwambtenaar Corine van Vliet

Algemeen

Woudenberg Al 28 jaar is Corine van Vliet actief als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Woudenberg en daarnaast als Zelfstandig Trouwambtenaar in de regio Utrecht. In al deze jaren heeft zij al meer dan 1550 huwelijken voltrokken en nog steeds is zij verliefd op haar mooie en interessante werk. Ieder bruidspaar is weer uniek en heeft ook zijn eigen liefdesverhaal.

Met veel passie en liefde lukt het Corine om steeds weer een ceremonie neer te zetten waarin het bruidspaar volledig tot zijn recht komt. Ook in dit trouwseizoen heeft zij 20 trouwceremonies mogen doen, terwijl er heel veel beperkingen waren voor alle bruidsparen. Dan blijkt maar weer dat de trouwceremonie des te belangrijker is. En hoewel er veel onzekerheid was, wisten alle bruidsparen zich in ieder geval verzekerd van een topceremonie.

Willen jullie ook een liefdevolle, persoonlijke en vooral ook onvergetelijke trouwceremonie? Corine kan dat voor jullie helemaal waar maken! Kijk voor meer informatie op haar instagram account onder VLIETHOEVEN of mail naar vliethoeven@gmail.com.