Kort nieuws

Algemeen

Let op! Een nieuwe krant in Woudenberg

WOUDENBERG Let op Woudenberg is de nieuwe huis-aan-huiskrant van Woudenberg. Een nieuwe, frisse krant die wekelijks in de brievenbus valt en daarnaast dagelijks het nieuws online brengt.

Dit is de allereerste editie, met meteen al veel nieuws uit onze mooie gemeente. Ons team is zeer gemotiveerd. We zitten bovenop het nieuws, geven ruim baan aan verenigingen en instellingen en dragen de lokale ondernemers een warm hart toe. Heeft u tips: bel onze redactie. Kijk ook op www.letopwoudenberg.nl want vanaf elke donderdagmorgen staat daar de krant online met alle berichten uit de krant. Zo kan iedereen het nieuws uit Woudenberg van dichtbij volgen, waar men zich ook bevindt.


Geef uw mening over deze krant

WOUDENBERG De redactie heeft deze uitgave met grote zorg samengesteld en denkt met deze krant een mooie start gemaakt te hebben, maar zoals eerder aangegeven wordt deze krant gemaakt door en vooral voor Woudenbergers.

De redactie vindt het belangrijk wat u van deze krant vindt en welke opbouwende opmerkingen u als lezer op de krant heeft. Welke suggesties er zijn om de krant beter te maken en/of waar wij u als lezer een extra plezier mee zouden doen. Graag horen wij dit van u op redactie@letopwoudenberg.nl . Wij zullen dit meenemen in de verdere ontwikkeling van de krant.